Bussresor till Prag

För dig som vill ta det lite lugnare och se dig om på din resa till Tjeckiens huvudstad är buss det perfekta alternativet för dig. Billigt, enkelt och fantastisk utsikt. Under vägen stannar ni till på olika restauranger och orter med kortare rundturer för att få ut det mesta av din resa. Välkommen till Prag.

Varför buss?

Anledningen att välja buss istället för flyg är många. Miljö och upplevelse är kanske de som väger in tyngst. Istället för en tråkig resa från A till B så erbjuder en bussresa en större upplevelse. Du får chansen att njuta av landskapet och städerna ni passerar på vägen ner genom Danmark och Tyskland, samt möjligheten att stanna till för att äta och sova på ett trevligt hotell.

Välj och vraka

Bussbolag som kör till Prag är många och till din fördel som resenär. Detta gör att du kan välja vraka bland de bussar, priser och rutter som passar just dig och din plånbok. Några bolag som kör dig ner är Rolfsbuss, Scandorama och Flixbus. Men vårt tips är att ta din tid och kolla på fler alternativ innan du bestämmer dig. Priser varierar för resor mellan 5000-6000kr inklusive övernattning och frukost under resan. Det finns även mycket billigare alternativ med direktbussar för priser långt under 2000kr (Flixbus påstår sig ha priser från 10kr).

Välkommen till Prag och en fantastisk resa på vägen.